23 Feb · Hans Albrektsson · No Comments

Resultat Stockholm – Gubbängen

Torsdagen den 22 februari arrangerade Simklubben Neptun Medley bästa fyran i Gubbängsbadet i Stockholm. Tio lag från Eiraskolan deltog, och av dem var det lag 3 som var allra snabbast. Laget simmade tävlingens 4×25 meter på tiden 1.32,00.

READ MORE

21 Feb · Hans Albrektsson · No Comments

Resultat Stockholm – Kungsholmen

Torsdagen den 15 februari arrangerade Simklubben Neptun Medley bästa trean i Kronobergsbadet i Stockholm. Eiraskolan representerade Kungsholmens skolor och deltog med tre lag från årskurs 3. Snabbast var lag 1 på tiden 1.48,69.

READ MORE

13 Feb · Hans Albrektsson · No Comments

Resultat Helsingborg

Onsdagen den 7 februari var Helsingborgs Simsällskap först ut att arrangera årets omgång av Medley bästa tvåan, trean och fyran. Tävlingarna hölls på Filborna Arena och hela 96 lag kom till start.  Deltagare, publik och klasskamrater bidrog till en härlig stämning!

READ MORE

20 Nov · Stina · No Comments

Anmälningssidan är öppen!

Nu är Svensk Simidrott tillsammans med Medley och arrangerande simföreningar glada över att kunna meddela att anmälningssidan för 2018 års tävlingar, är öppen. Se var Medley bästa tvåan, trean och fyran arrangeras i er närhet och anmäl ert skollag redan idag!

READ MORE

2 Jun · Hans Albrektsson · No Comments

Resultat Stockholmsfinalen

Tisdagen den 30 maj arrangerades den stora Stockholmsfinalen i Medley bästa fyran i Eriksdalsbadet. Populära Flodis fanns på plats och hejade fram de 75 deltagande lagen. Snabbast tid i såväl försök som final hade Berghemskolans lag 1. I finalen simmade de på fina tiden 1:09,31.

READ MORE

17 Maj · Hans Albrektsson · No Comments

Resultat Njurunda

Torsdagen den 11 maj var stämningen jublande hög i Njurundahallen, då Njurunda Simsällskap arrangerade Medley bästa tvåan, trean och fyran. Tio lag deltog i årskurs fyra, där snabbaste laget var Gnarps lag 1. I årskurs två och tre deltog ett lag vardera, båda från Njurunda friskola.

READ MORE

12 Maj · Hans Albrektsson · No Comments

Resultat Norrtälje

Måndagen den 8 maj arrangerade Norrtälje Simklubb bästa tvåan, trean och fyran. Totalt 25 lag deltog i tävlingen. Bästa tvåan vanns av Parkskolan, bästa trean av Kvisthamraskolan lag 2 och bästa trean av Frötuna skola lag 1, efter en spännande spurtstrid mot Vätö skola.

READ MORE

10 Maj · Stina · No Comments

Stockholmsfinalen – 30/5

Tisdagen den 30/5 är det äntligen dags för den stora och festliga Stockholmsfinalen av Medley bästa fyran. Deltävlingar har genomförts under hela våren och nu ser vi som vanligt fram emot fina simningar, fullsatta läktare och en fantastisk stämning på Eriksdalsbadet!

READ MORE

4 Maj · Hans Albrektsson · No Comments

Resultat Örnsköldsvik

Onsdagen den 3 maj arrangerades Medley bästa fyran i Örnsköldsvik, av Örnsköldsviks skolors IF. 36 deltagande lag fanns på plats från åtta olika skolor, och det gav upphov till en fantastisk stämning i Paradisbadet. Allra snabbast var lag 3 från Domsjö på tiden 1.40.59.

READ MORE

4 Maj · Hans Albrektsson · No Comments

Resultat Stockholm – Skogås

Fredagen den 28 april avgjordes bästa tvåan och trean i Skogåshallen. Som arrangör stod Södertörns simsällskap. Sjötorpsskolan, som enda deltagande skola, ställde upp med hela 16 lag. I årskurs 2 tävlade sex lag och i årskurs 3 var det tio lag som ställde upp.

READ MORE

Arkiv

Postadress

Kontakt