24 Maj · Hans Albrektsson · No Comments

Resultat Stockholmsfinalen

Onsdagen den 23 maj var det äntligen dags för den stora Stockholmsfinalen i Medley Bästa Fyran i Erikdsdalsbadets 25-metersbassäng. En stor dag för barnen i de 82 deltagande lagen. Vinnare av finalen blev Fasteboskolan 4B lag 1 på tiden 1:09,48. Stort grattis!

READ MORE

18 Maj · Hans Albrektsson · No Comments

Resultat Njurunda

19 lag ställde upp och simmade 4x25m valfritt simsätt när Njurunda simsällskap arrangerade Medley bästa tvåan, trean och fyran i Njurundahallen måndagen den 14 maj. Det blev såklart en härlig stämning och massor av hejaramsor från klasskompisarna.

READ MORE

18 Maj · Hans Albrektsson · No Comments

Resultat Ludvika

Onsdagen den 9 maj arrangerade Ludvika Simsällskap skoltävlingen Medley Bästa Tvåan, Trean och Fyran i Ludvika simhall. Det var en fin tävling, och de tre deltagande lagen, som kom från två olika skolor, bjöd på mycket fina insatser i bassängen.

READ MORE

10 Maj · Hans Albrektsson · No Comments

Resultat Falun

Måndagen den 7 maj arrangerades Medley bästa tvåan, trean och fyran i Lugnets Inomhusbassäng i Falun. För arrangemanget stod Falu Simsällskap. De elva deltagande lagens 44 barn bjöd på många fina insatser i bassängen. Medley bästa fyran vanns av Söderbaumskaskolan på fina 1:15,4.

READ MORE

5 Maj · Hans Albrektsson · No Comments

Resultat Kalmar

Torsdagen den 19 april avgjordes Medley bästa tvåan, trean och fyran i Kalmar. Som arrangör stod Kalmar Simsällskap och tävlingen hölls i Äventyrsbadet. Hela 34 taggade lag ställde upp i tävlingen. Allra flest var det som gjorde upp om segern i Medley bästa fyran – totalt 22 lag.

READ MORE

5 Maj · Hans Albrektsson · No Comments

Resultat Motala

Söndagen den 22 april arrangerade Motala Simsällskap Medley bästa tvåan, trean och fyran i Motala simhall. Sju lag kom till start och simmade 4x25m valfritt simsätt, ivrigt påhejade av sina klasskamrater. Fina priser delades ut och togs emot av stolta deltagare.

READ MORE

5 Maj · Hans Albrektsson · No Comments

Resultat Örnsköldsvik

Onsdagen den 2 maj arrangerades Medley bästa fyran i Örnsköldsvik. Tävlingen hölls i Paradisbadet under ledning av Örnsköldsviks Skolors IF. Det bjöds på massor av glädje, många lag, fina priser och en jättestor publik. Snabbast av alla i finalen var Järved lag 1 på tiden 1,36,50.

READ MORE

26 Apr · Hans Albrektsson · No Comments

Resultat Gävle

Tisdagen den 24  april arrangerade Gävle Simsällskap Medley bästa tvåan, trean och fyran i Fjärran Höjderbadets 25-metersbassäng. Det bjöds på stor glädje i bassängen när lagen kämpade mot varandra i lagkapperna. Snabbast i mål av fyrorna var Sjöängsskolan på tiden 1.33,12.

READ MORE

26 Apr · Hans Albrektsson · No Comments

Resultat Strängnäs

Det bjöds på en riktig simfest i Thomasbadet i Strängnäs när 54 lag gjorde upp i Medley bästa tvåan, trean och fyran, måndagen den 23 april. Som arrangör stod Strängnäs Simklubb. Segrande lag i årskurs 4 var Gripsholm Klass 4 Lag 3 på tiden 1:25.71.

READ MORE

26 Apr · Hans Albrektsson · No Comments

Resultat Emmaboda

Torsdagen den 19 april genomförde Emmaboda Simsällskap Medley Bästa trean och fyran med totalt 12 deltagande lag från årskurs 3 och 4. Snabbast av fyrorna var Emmaboda lag 2 på tiden 1.41.84. Segerpokalen för treorna fick Långasjös lag ta emot. De simmade på tiden 1.55.81.

READ MORE

Arkiv

Postadress

Kontakt