8 feb · Lena Gustafsson · No Comments

Resultat Helsingborg

Nu är årets Medley Bästa tvåan, trean och fyran igång!

Den 6/2 var det återigen Helsingborgs Simsällskap som var först ut att genomföra årets omgång av Medley bästa tvåan, trean och fyran.
Totalt var det 80 lag som kom till start på Filborna Arena. 

READ MORE

21 Dec · Stina · No Comments

Datum för Stockholmsfinalen

Nu är vårens finaldatum spikat till onsdagen den 22 maj. Detta är alltså dagen då Eriksdalsbadet kommer fyllas med simsugna barn och påhejande klasskompisar. Anmäl era lag nu för att få möjlighet att delta vid årets roligaste dag i simhallen!

READ MORE

6 Dec · Stina · No Comments

Anmälningssidan för 2019 är öppen!

Nu är det dags för en ny säsong av Medley bästa tvåan, trean och fyran. Tävlingarna arrangeras på 35 orter under våren. Besök anmälningssidan för att se när en tävling arrangeras i närheten av din skola. De första skollagen har redan börjat anmäla sig, så säkra er plats redan idag!

READ MORE

24 maj · Stina · No Comments

Resultat Stockholmsfinalen

Onsdagen den 23 maj var det äntligen dags för den stora Stockholmsfinalen i Medley Bästa Fyran i Erikdsdalsbadets 25-metersbassäng. En stor dag för barnen i de 82 deltagande lagen. Vinnare av finalen blev Fasteboskolan 4B lag 1 på tiden 1:09,48. Stort grattis!

READ MORE

18 maj · Stina · No Comments

Resultat Njurunda

19 lag ställde upp och simmade 4x25m valfritt simsätt när Njurunda simsällskap arrangerade Medley bästa tvåan, trean och fyran i Njurundahallen måndagen den 14 maj. Det blev såklart en härlig stämning och massor av hejaramsor från klasskompisarna.

READ MORE

18 maj · Stina · No Comments

Resultat Ludvika

Onsdagen den 9 maj arrangerade Ludvika Simsällskap skoltävlingen Medley Bästa Tvåan, Trean och Fyran i Ludvika simhall. Det var en fin tävling, och de tre deltagande lagen, som kom från två olika skolor, bjöd på mycket fina insatser i bassängen.

READ MORE

10 maj · Stina · No Comments

Resultat Falun

Måndagen den 7 maj arrangerades Medley bästa tvåan, trean och fyran i Lugnets Inomhusbassäng i Falun. För arrangemanget stod Falu Simsällskap. De elva deltagande lagens 44 barn bjöd på många fina insatser i bassängen. Medley bästa fyran vanns av Söderbaumskaskolan på fina 1:15,4.

READ MORE

5 maj · Stina · No Comments

Resultat Kalmar

Torsdagen den 19 april avgjordes Medley bästa tvåan, trean och fyran i Kalmar. Som arrangör stod Kalmar Simsällskap och tävlingen hölls i Äventyrsbadet. Hela 34 taggade lag ställde upp i tävlingen. Allra flest var det som gjorde upp om segern i Medley bästa fyran – totalt 22 lag.

READ MORE

5 maj · Stina · No Comments

Resultat Motala

Söndagen den 22 april arrangerade Motala Simsällskap Medley bästa tvåan, trean och fyran i Motala simhall. Sju lag kom till start och simmade 4x25m valfritt simsätt, ivrigt påhejade av sina klasskamrater. Fina priser delades ut och togs emot av stolta deltagare.

READ MORE

5 maj · Stina · No Comments

Resultat Örnsköldsvik

Onsdagen den 2 maj arrangerades Medley bästa fyran i Örnsköldsvik. Tävlingen hölls i Paradisbadet under ledning av Örnsköldsviks Skolors IF. Det bjöds på massor av glädje, många lag, fina priser och en jättestor publik. Snabbast av alla i finalen var Järved lag 1 på tiden 1,36,50.

READ MORE

Arkiv

Postadress

Kontakt