6 Dec · Stina · No Comments

Anmälningssidan för 2019 är öppen!

Nu är det dags för en ny säsong av Medley bästa tvåan, trean och fyran. Tävlingarna arrangeras på 35 orter under våren. Besök anmälningssidan för att se när en tävling arrangeras i närheten av din skola. De första skollagen har redan börjat anmäla sig, så säkra er plats redan idag!

READ MORE

24 maj · Hans Albrektsson · No Comments

Resultat Stockholmsfinalen

Onsdagen den 23 maj var det äntligen dags för den stora Stockholmsfinalen i Medley Bästa Fyran i Erikdsdalsbadets 25-metersbassäng. En stor dag för barnen i de 82 deltagande lagen. Vinnare av finalen blev Fasteboskolan 4B lag 1 på tiden 1:09,48. Stort grattis!

READ MORE

18 maj · Hans Albrektsson · No Comments

Resultat Njurunda

19 lag ställde upp och simmade 4x25m valfritt simsätt när Njurunda simsällskap arrangerade Medley bästa tvåan, trean och fyran i Njurundahallen måndagen den 14 maj. Det blev såklart en härlig stämning och massor av hejaramsor från klasskompisarna.

READ MORE

18 maj · Hans Albrektsson · No Comments

Resultat Ludvika

Onsdagen den 9 maj arrangerade Ludvika Simsällskap skoltävlingen Medley Bästa Tvåan, Trean och Fyran i Ludvika simhall. Det var en fin tävling, och de tre deltagande lagen, som kom från två olika skolor, bjöd på mycket fina insatser i bassängen.

READ MORE

10 maj · Hans Albrektsson · No Comments

Resultat Falun

Måndagen den 7 maj arrangerades Medley bästa tvåan, trean och fyran i Lugnets Inomhusbassäng i Falun. För arrangemanget stod Falu Simsällskap. De elva deltagande lagens 44 barn bjöd på många fina insatser i bassängen. Medley bästa fyran vanns av Söderbaumskaskolan på fina 1:15,4.

READ MORE

5 maj · Hans Albrektsson · No Comments

Resultat Kalmar

Torsdagen den 19 april avgjordes Medley bästa tvåan, trean och fyran i Kalmar. Som arrangör stod Kalmar Simsällskap och tävlingen hölls i Äventyrsbadet. Hela 34 taggade lag ställde upp i tävlingen. Allra flest var det som gjorde upp om segern i Medley bästa fyran – totalt 22 lag.

READ MORE

5 maj · Hans Albrektsson · No Comments

Resultat Motala

Söndagen den 22 april arrangerade Motala Simsällskap Medley bästa tvåan, trean och fyran i Motala simhall. Sju lag kom till start och simmade 4x25m valfritt simsätt, ivrigt påhejade av sina klasskamrater. Fina priser delades ut och togs emot av stolta deltagare.

READ MORE

5 maj · Hans Albrektsson · No Comments

Resultat Örnsköldsvik

Onsdagen den 2 maj arrangerades Medley bästa fyran i Örnsköldsvik. Tävlingen hölls i Paradisbadet under ledning av Örnsköldsviks Skolors IF. Det bjöds på massor av glädje, många lag, fina priser och en jättestor publik. Snabbast av alla i finalen var Järved lag 1 på tiden 1,36,50.

READ MORE

26 apr · Hans Albrektsson · No Comments

Resultat Gävle

Tisdagen den 24  april arrangerade Gävle Simsällskap Medley bästa tvåan, trean och fyran i Fjärran Höjderbadets 25-metersbassäng. Det bjöds på stor glädje i bassängen när lagen kämpade mot varandra i lagkapperna. Snabbast i mål av fyrorna var Sjöängsskolan på tiden 1.33,12.

READ MORE

26 apr · Hans Albrektsson · No Comments

Resultat Strängnäs

Det bjöds på en riktig simfest i Thomasbadet i Strängnäs när 54 lag gjorde upp i Medley bästa tvåan, trean och fyran, måndagen den 23 april. Som arrangör stod Strängnäs Simklubb. Segrande lag i årskurs 4 var Gripsholm Klass 4 Lag 3 på tiden 1:25.71.

READ MORE

Arkiv

Postadress

Kontakt