Stockholmsfinalen

Resultat

Onsdagen den 23 maj var det äntligen dags för den stora Stockholmsfinalen i Medley Bästa Fyran. En stor dag för barnen i de 82 deltagande lagen. Tävlingen hölls i Erikdsdalsbadets 25-metersbassäng och som alltid vid detta evenemang bjöds det på en riktigt härlig stämning i simhallen.

Pris för bästa hejarklack delades ut och det hölls en uppvisningslagkapp i 4×50 meter medley där några av Sveriges främsta simmare deltog. Tävlingens ambassadörer Adam Paulsson och Gustaf Dahlman var inte bara med i uppvisningslagkappen utan agerade också prisutdelare.

Grattis alla pristagare!

Resultat
(Fullständiga resultatlistor nedan)
1. Fasteboskolan 4B lag 1 – 1:09,48
2. Fresta 4A lag 2 – 1:12,04
3. Helenelundsskolan 4A – 1:16,74

Bästa Hejarklack
1. Ängsnässkolan 4C
2. Eiraskolan Lag 5
3. Drakskeppskolan

Utlottning
Ursvikskolan Lag 1
Vikskolan Lag 2

Bilder

Resultat

Tisdagen den 30 maj arrangerades den stora Stockholmsfinalen i Medley bästa fyran i Eriksdalsbadet. Populära Flodis fanns på plats och hejade fram de 75 deltagande lagen. Snabbast tid i såväl försök som final hade Berghemskolans lag 1. I finalen simmade de på fina tiden 1:09,31.

För fullständig resultatlista i försök och final, se nedan.

Bilder

Resultat

Onsdagen den 22/4 arrangerade Väsby Simsällskap skolstafetten Bästa Fyran. 23 skollag kom till start och kämpade om att kvalificera sig till den stora Stockholmsfinalen, som går av stapeln i Eriksdalsbadet den 20/5.

Snabbast tid hade Frestaskolan 4B, som simmade i mål på 1.20.47.

För fullständig resultatlista, se nedan.

Bilder

Postadress

Kontakt