Falun

Resultat

Måndagen den 7 maj arrangerades Medley bästa tvåan, trean och fyran i Lugnets Inomhusbassäng i Falun. För arrangemanget stod Falu Simsällskap. De elva deltagande lagens 44 barn bjöd på många fina insatser i bassängen.

Medley bästa fyran vanns av Söderbaumskaskolan på fina tiden 1:15,4. I årkurs tre var Torsångsskolan snabbast i mål på tiden 2:20,7 och i årskurs två kom Danholnskolan först på tiden 2:28,4.

Kvällens vassaste hejarklack kom från kom från Bjursåsskolan klass 4.

För fullständig resultatlista, se nedan.

Bilder

Resultat

När skolsimtävlingen Bästa 2-3-4:an avgjordes i Lugnets simhall under måndagskvällen den 20/3 var stämningen på topp. De deltagande lagen hejades ljudligt på av klasskamrater och föräldrar.

Tävlingen är en lagkappstävling där alla klasser (årskurs två, tre och fyra) tävlar på 4*25 meter valfritt simsätt. Alla deltagare var kvällen till ära snyggt utsmyckade med blåa badmössor från Aquarapid. På startlinjen stod 15 skolklasser från sju olika skolor.

Tävlingen inleddes med att 2:a & 3:e klasserna simmade sina heat. Därefter följde fjärdeklasserna. I klass 2 segrade Torsångsskolan, i klass 3 var det Söderbaumska skolan som drog längsta strået. I 4:e klassen segrade Gruvrisskolans lag 2 efter en mycket fin avslutning.

Kvällen avslutas med att alla barn fick bada, hoppa och testa på att spela vattenpolo. Under kvällen pågick även en hejarklackstävling där bästa hejarklack belönades med 500 kr. Priset vanns av Gruvrisskolan.

För fullständig resultatlista, se nedan.

Bilder

Resultat

Med nytt deltagarrekord arrangerade Falu Simsällskap Medley Bästa Tvåan, Trean och Fyran under tisdagen den 22/3. Det var totalt 21 lag och 84 skolbarn som kämpade om medaljerna i de olika årskurserna. Stämningen i simhallen var allt annat än lugn då läktarna var fulla med hejande klasskamrater och föräldrar.

För fullständig resultatlista, se nedan.

Dagen avslutades med lite rolig vattenpolo, se bilder.

Bilder

Resultat

Falu Simsällskap arrangerade Bästa Tvåan, Trean och Fyran måndagen den 23/3. Det var totalt 14 lag som kämpade om medaljerna i de olika årskurserna. Hosjöskolan 2A och 4B Lag 1 slog snabbast händerna i kaklet, när det gäller Bästa Tvåan och Bästa Fyran. I Bästa Trean var det Östra skolan 3A Lag 1 som var snabbast och knep förstaplatsen.

För fullständig resultatlista, se nedan.

Dagen avslutades med lite rolig vattenpolo, se bilder.

Bilder

Postadress

Kontakt