Halmstad

Resultat

Måndagen den 18 mars avgjordes Medley Bästa tvåan, trean och fyran i Halmstad. Arrangör var Simklubben Laxen.

I år var det deltagarrekord i Halmstad!

I Medley bästa tvåan deltog 16 st lag. I finalen knep Jutarumskolan både första, andra och tredje platsen. Vinnare blev Lag Jutarum 24 som segrare på tiden 2.01,09.

I Medley bästa trean ställde totalt 25 st  lag upp och tävlade!  I finalheatet var Trönningeskolan – Lag 1 snabbast av treorna på tiden 1.27,07.

I Medley bästa fyran tävlade 21 lag från åtta olika skolor. Finalheatet vanns precis som förra året av Engelska Skolan – Lag Dolphin (Champ´s) på tiden 1.23,50.

För fullständig resultatlista, se nedan.

Resultat

Måndagen den 12 mars avgjordes Medley Bästa tvåan, trean och fyran i Halmstad. Arrangör var Simklubben Laxen. De lag som simmade snabbast i sitt heat fick göra upp om segern i ett avslutande finalheat. Stämningen i Halmstad Arena Bad var verkligen på topp!

I Medley bästa tvåan deltog 15 lag från sex olika skolor. Som totalsegrare stod Lag 1 från Trönningeskolan på tiden 1.56,99.

I Medley bästa trean fanns åtta skolor representerade, fördelat på 23 lag. Snabbast i finalheatet var Jutarum 31 från Jutarumskolan på tiden 1.57,04.

I Medley bästa fyran tävlade 13 lag från sju olika skolor. Finalheatet vanns av The Dolphins från Engelska skolan på fina tiden 1.11,18.

För fullständig resultatlista, se nedan.

Resultat

I helgen avgjordes Medley bästa tvåan, trean och fyran i Halmstad, arrangerat av Simklubben Laxen. Det var mycket peppande och stöttande ord som hördes mellan deltagarna och när något av heaten hoppade i vattnet duggade hejaropen tätt! Det var svårt att inte ryckas med i den fina stämningen! Simhallen bubblade av energi och förväntningar!

Finalerna för alla de tre årskurserna innebar rafflande spurtuppgörelser. I samtliga tre klasser blev den sista sträckan den avgörande.

Totalt deltog 15 lag i bästa tvåan, 10 lag i bästa trean samt 11 lag i bästa fyran. I resultatlistan visas de 6 bästa lagen i varje årskurs eftersom det var de som simmade final. Övriga lag hamnar alla på plats 7.

För fullständig resultatlista, se nedan.

Resultat

Den 11/4 arrangerade Simklubben Laxen skoltävlingen Bästa Tvåan, Trean och Fyran i Halmstad. Tolv skolor hade anmält sitt deltagande och 120 elever fanns på plats för att tävla. En obeskrivlig ljudvolym infann sig i simhallen när klasskamraterna hejade fram de tävlade om att bli bästa klass i de olika årskurserna. Först i mål blev Trönningeskolan (Bästa Tvåan), Jutarumsskolan (Bästa Trean) och Eketånga Montessoriskola (Bästa Fyran).

 

Se nedan för fullständig resultatlista.

Resultat

Den 9/3 arrangerade Simklubben Laxen skoltävlingen Bästa Tvåan, Trean och Fyran på Sannarpsbadet i Halmstad. Tävlingen lockade över 150 skolelever till att delta.

Pristagarna i de olika årskurserna:

Bästa Tvåan
1.) Jutarumsskolan 2B
2.) Snöstorpsskolan B Lag 1
3.) Vallåsskolan Lag 2

Bästa Trean
1.) Snöstorpsskolan 3B
2.) Hovgårdsskolan Lag 1
3.) Wallbergsskolan Lag 1

Bästa Fyran
1.) Engelska skolan 4A Lag 1
2.) Vallåsskolan 4B
3.) Engelska skolan 4C Lag 1

Bilder

Postadress

Kontakt