Helsingborg

Resultat

Totalt 66 lag var laddade för att hoppa i bassängen i Filborna Arena onsdagen den 5:e februari.

12 stycken lag i Bästa 2:an, 28 stycken i Bästa 3:an och 26 stycken lag i Bästa 4:an.

Sally Bauerskolan åk. 2 Lag 1 gjorde ett ordentligt lyft från försöks simningen där de hade 7:e bästa tiden. Men i finalen så var de laget som satte handen i kaklet först av alla på tiden 01:45,99.

I Bästa 3:an så var det Husensjöskolan åk.3 Lag 4 som visade både i försöken och finalen att de var det snabbaste laget i årskurs 3.

Med den otroligt fina tiden 01:12,73 så vann Internationella Engelska Skolan Medley Bästa 4:an.

Se nedan för fullständiga resultatlistor.

Bilder

Resultat

Det blev en jämn kamp i toppen i Medley Bästa tvåan mellan Sally Bauerskolans två lag och även i kampen om tredje platsen mellan Husensjöskolan och Ättekullaskolan.

Se nedan för fullständiga resultatlistor.

Bilder

Resultat

Helsingborg först ut!
Den 7/2 var Helsingborgs Simsällskap först ut att genomföra årets omgång av Medley bästa tvåan, trean och fyran. Tävlingarna hölls på Filborna Arena och hela 96 lag kom till start.  23 lag gjorde upp i Medley bästa tvåan, 40 lag i Medley bästa trean och 33 lag i Medley bästa fyran. Deltagare, publik och klasskamrater bidrog till en härlig stämning i simhallen.

Helsingborgs Dagblad har skrivit en artikel om tävlingen. Läs den här.

Se nedan för fullständiga resultatlistor.

Bilder

Resultat

Stor simfest på Filborna Arena!

Den 8/2 genomfördes Medley bästa tvåan, trean och fyran av Helsingborgs Simsällskap på Filborna Arena. 81 lag kom till start och kämpade om medaljerna och fina priser.

I år deltog hela 21 lag i Medley bästa tvåan, 32 lag i Medley bästa trean och 28 lag i Medley bästa fyran. 324 elever simmade alltså 4*25 meter valfritt simsätt och såväl deltagare som publik bidrog till en härlig stämning i simhallen.

Se nedan för fullständiga resultatlistor.

Bilder

Resultat

Helsingborg inleder tävlingssäsongen med 73 deltagande lag!

Den 10/2 genomfördes Medley bästa tvåan, trean och fyran på Filborna Arena i Helsingborg. Som arrangör för tävlingen stod Helsingborgs Simsällskap och 73 simsugna skollag var anmälda för att göra upp om medaljerna.

16 lag deltog i Medley bästa tvåan, 30 lag i Medley bästa trean och 27 lag i Medley bästa fyran. Totalt var det nästan 300 elever som gjorde sitt allra bästa för att simma sitt snabbaste på 4*25 meter valfritt simsätt.

Se nedan för fullständiga resultatlistor.

Bilder

Resultat

Succé för Bästa Tvåan, Trean och Fyran i Helsingborg!

Den 4/2 genomfördes den första skoltävlingen för Bästa Tvåan, Trean och Fyran i Helsingborg. Tävlingen arrangerades på Filborna Arena av Helsingborgs Simsällskap, som lockade 81 skollag att delta.

Helsingborgs Simsällskap har under många år arrangerat skoltävlingar, men det var första gången i år som föreningen deltog i konceptet Bästa Tvåan, Trean och Fyran. 81 lag deltog totalt, varav 26 lag från årskurs 2, 31 lag från årskurs 3 och 24 lag från årskurs 4.

På Helsingborgs Simsällskaps hemsida beskrivs tävlingsdagen så här:
”Vilken fantastisk stämning det blev på Filborna Arena idag när Bästa Tvåan, Trean & Fyran arrangerades för första gången. Till tävlingen hade 85 klasslag anmält sig. Detta innebar att vi var 350 simmare och kanske ytterligare 100 st. lärare och supportrar i hallen. När det drog ihop sig till finalerna hejades det och skreks så att taket nästan lyftes!”

Se resultat nedan.

Bilder

Postadress

Kontakt