Norrtälje

Resultat

Måndagen den 8 april arrangerade Norrtälje Simklubb bästa tvåan, trean och fyran i Norrtälje badhus. Totalt deltog 25 lag i tävlingen. Bästa tvåan vanns av Parkskolan lag 1  på tiden 2.26,78.

I årskurs tre, där det var totalt 12 stycken lag som ställde upp, var Kvisthamraskolan lag 3B snabbast på tiden 1.40,28.

Av fjärdeklassarna var det Parkskolan som kom i mål först på tiden 1.34,87.

Se nedan för fullständig resultatlista.

Bilder

Resultat

Måndagen den 23 april arrangerade Norrtälje Simklubb bästa tvåan, trean och fyran i Norrtälje badhus. Totalt 10 lag deltog i tävlingen. Bästa tvåan slogs ihop med bästa trean och snabbast av de lagen var Parkskolan åk 3 på tiden 1.49.06.

Av fjärdeklassarna var det Freinetskolan Mimer åk 4 som under jubel och hejarop kom i mål först på tiden 1.35.15.

Se nedan för fullständig resultatlista.

Bilder

Resultat

Måndagen den 8 maj arrangerade Norrtälje Simklubb bästa tvåan, trean och fyran. Totalt 25 lag deltog i tävlingen. Bästa tvåan vanns av Parkskolan, bästa trean av Kvisthamraskolan lag 2 och bästa trean av Frötuna skola lag 1, efter en spännande spurtstrid mot Vätö skola.

Se nedan för fullständig resultatlista.

Bilder

Resultat

Söndagen den 24 april arrangerades Medley Bästa Tvåan, Trean och Fyran i Norrtälje. Totalt fanns 25 peppade lag på plats som var sugna på att sätta handen först i kaklet. I samtliga årskurser var det jämt om förstaplatsen men snabbast i årskurs två var Grindskolan 2A Lag 2, i årskurs tre satte Kvisthamraskolan Lag 1 handen först i mål och i årskurs fyra var Svanbergaskolan Lag B först in med handen.

 

Se nedan för fullständig resultatlista.

Bilder

Resultat

Den 4/5 arrangerade Norrtälje Simklubb skoltävlingen Bästa Tvåan, Trean och Fyran. Totalt 35 lag deltog.

Vinnande lag i respektive årskurs blev:

Bästa Tvåan: Rådmansö skola
Bästa Trean: Svanbergaskolan
Bästa Fyran: Bålbro skola lag 2

Bilder

Postadress

Kontakt