Örnsköldsvik

Resultat

Torsdagen den 2 maj arrangerades Medley bästa fyran i Örnsköldsvik. Tävlingen hölls i Paradisbadet under ledning av Örnsköldsviks Skolors IF.

Totalt deltog 36 stycken lag i Medley bästa fyran och det var fantastiskt härlig stämning och massor av barn som hejade på sina klasskompisar med skyltar och ramsor.

Totalt i finalen var det 4 stycken skolor som gjorde upp om att bli bästa fyran. Ängetskolan och Järvedskolan fick med sig 2 st lag var till finalen.

Men det var Alneskolan lag 3 som var snabbaste laget både i kvalet och finalen.

För fullständig resultatlista, se nedan.

Bilder

Resultat

Onsdagen den 2 maj arrangerades Medley bästa fyran i Örnsköldsvik. Tävlingen hölls i Paradisbadet under ledning av Örnsköldsviks Skolors IF. Det bjöds på massor av glädje, många lag, fina priser och en jättestor publik. I tävlingen Hejarklackskampen segrade Höglands Skolan.

Totalt 41 lag deltog i Medley bästa fyran. Snabbast av alla i finalen var Järved lag 1 på tiden 1,36,50.

Här kan du läsa en artikel om tävlingen.

För fullständig resultatlista, se nedan.

Bilder

Resultat

Onsdagen den 3 maj arrangerades Medley bästa fyran i Örnsköldsvik. 36 deltagande lag fanns på plats från åtta olika skolor, och det gav upphov till en fantastisk stämning i Paradisbadet. Allra snabbast var lag 3 från Domsjö på tiden 1.40.59.

För fullständig resultatlista, se nedan.

Bilder

Resultat

Onsdagen den 4 maj arrangerades skoltävlingen Medley Bästa Fyran i Örnsköldsvik. Med totalt 38 lag och en fullsatt läktare var det en fantastisk stämning i simhallen. Efter försök och semifinaler var det till slut Självevad Lag 1 som satte handen först i mål på 1.39.84.

 

För fullständig resultatlista, se nedan.

Resultat

Onsdagen den 6/5 genomfördes Bästa Fyran på Paradisbadet i Örnsköldsvik. 28 lag deltog totalt. Först simmades 5 försöksheat och de två bästa lagen i varje heat gick vidare direkt till semifinal och även de två bästa tiderna bland de 5 heaten. Från semifinalen gick de tre bästa i respektive heat vidare till ett avgörande finalheat.

Resultat, finalen Bästa Fyran

1.Järved lag 1 – 1,36,18
2.Alne lag 2 – 1,42,22
3.Alne lag 3 – 1,43,25
4.Änget lag 1 – 1,49,00
5.Högland lag 2 – 1,55,47
6.Hållänget lag 2 – 1,56,71

Postadress

Kontakt