Säffle

Resultat

14 lag kom till start, när Säffle SS arrangerade Bästa tvåan, trean och fyran lördagen den 16 mars. Det var en fördubbling av antalet lag jämfört med förra året. Tingvallaskolan var i topp i samtliga tre årskurser och hade flest lag i bassängen. Höglunda och Värmlandsbro lyckades också nå prispallen. Stämningen höjdes av en ivrigt  applåderande publik.

För fullständiga resultatlistor, se nedan.

Bilder

Resultat

Lördagen den 17/3 arrangerade Säffle Simsällskap Medley bästa tvåan och trean i Tegnérhallen. Sju lag kom till start och simmade 4×25 meter i valfritt simsätt. Snabbast i Medley bästa tvåan var klass 2B från Tingvalla på tiden 2.24,44. Medley bästa trean vanns av klass 3A från Tingvalla på tiden 1.43,12.

Foto: Gundula Forsaeus

För fullständiga resultatlistor, se nedan.

Bilder

Resultat

Lördagen den 18/3 arrangerade Säffle Simsällskap Medley bästa tvåan, trean och fyran inför en ivrigt hejande publik. Åtta lag kom till start. Tingvallas lag var i topp i Bästa 2an och 3an, medan Bästa 4an toppades av ett Höglundalag.

Tävlingen inleddes med att två unga tävlingssimmare visade hur en start och en växling kan gå till. Sedan var det dags för ett heat av vardera Bästa Tvåan, Bästa Trean och Bästa Fyran. Många deltagare blev glatt överraskade av att hans/hennes lag kom på medaljplats.

För fullständiga resultatlistor, se nedan.

Bilder

Resultat

Lördagen den 19/3 arrangerade Säffle Simsällskap Medley Bästa tvåan, trean och fyran. Med totalt 15 deltagande lag och en fullsatt läktare simmades det snabbt till högt jubel och applåder. Tingvallaskolan ställde upp med flertalet lag och var i topp i samtliga tre årskurser.

Se nedan för fullständig resultatlista.

Bilder

Resultat

Lördagen den 14/3 arrangerade Säffle Simsällskap, Bästa Tvåan, Trean och Fyran i Tegnérhallen i Säffle. Totalt deltog 20 lag varav 19 var från Säffle och ett var från Åmål. Flest deltagare hade Bästa Trean, där 10 lag deltog.

Tingvallaskolan vann tävlingen både för årskurs 2 och 3 genom lagen Tingvalla 2A lag 2 och Tingvalla 3B lag 2. I Bästa Fyran knep laget från Åmål, Natur & Miljöskolan 4, förstaplatsen.

Se nedan för fullständig resultatlista.

Bilder

Postadress

Kontakt