Stockholm – Vällingby

Resultat

Den 22 mars arrangerade Spårvägen Simförening Medley bästa trean och fyran i Vällingbybadet. I årskurs tre ställde Hässelby Villastad upp med tvår stycken lag  och i årskurs fyra tampades sex stycken lag mot varandra från Engelska skolan Hässelby.

Snabbast av fyrorna var lag 3 från Engelska skolan Hässelby på tiden 1.35,44.

I årskurs tre var Hässelby Villastad lag 1 snabbast på 1.30,49

För fullständiga resultat se nedan.

Resultat

Den 16 mars arrangerade Spårvägen Simförening Medley bästa trean och fyran i Vällingbybadet. Totalt 11 taggade lag kom till start. I årskurs tre fanns Solhemsskolan representerat med ett lag och i årskurs fyra tampades tio lag från Backluraskolan och Internationella Engelska skolan Hässelby om en plats i Stockholmsfinalen i maj.

Snabbast av fyrorna var lag 1 från Internationella Engelska skolan Hässelby på tiden 1.53,96.

För fullständiga resultat se nedan.

Resultat

Den 24 mars arrangerade Spårvägen Simförening sin kvaltävling i bästa tvåan och fyran i Vällingby. I bästa tvåan deltog ett lag från Solhemsskolan och i bästa fyran kämpade 27 lag om en plats i Stockholmsfinalen på Eriksdalsbadet.

Snabbast av fyrorna var 4C, team 1 från Internationella Engelska Skolan.

För fullständiga resultat se nedan.

Resultat

Den 8 April arrangerade Spårvägen Simförening sin kvaltävling i Bästa Tvåan och Fyran i Vällingby. Totalt 36 lag kämpade om att gå vidare till Stockholmsfinalen som går av stapeln den 25 maj i Eriksdalsbadet. Snabbast av tvåorna var Norra Ängby 2;2 Lag 2 på tiden 2.48,51 och av fyrorna kammade Trollbodaskolan 4A Lag 4 hem kvaltävlingen på 1.58,41.

 

För fullständiga resultat se nedan.

Resultat

Den 27/3 arrangerade Spårvägen Simförening sin kvaltävling i Bästa Fyran i Vällingby Simhall. 20 lag kämpade om att gå vidare till den stora Stockholmsfinalen i Eriksdalsbadet. Vann kvaltävlingen gjorde Internationella Engelska skolan, 4B Team 1 med tiden 1.33.87. För samtliga resultat, se nedan.

Postadress

Kontakt