Stockholm – Skogås

Resultat

Onsdagen den 24:e April kämpade 6 stycken lag i bassängen i Skogåshallen. Arrangör var Södertörns simsällskap och det var 2 stycken lag från Lilla Gröndalsskolan som ställde upp i Bästa tvåan och 4 stycken lag från Sjötorpsskolan som kämpade om en finalplats i Stockholmsfinalen.

Klart snabbast av de deltagande lagen i Medley Bästa fyran var Lag B1 på tiden 1.52,37.

Av lagen i Bästa tvåan så var Lilla Gröndalsskolan Lag 1 snabbast på sina 4×25 meter fritt simsätt på tiden 2.38,51.

Se nedan för fullständiga resultat.

Resultat

Åtta lag från Sjötorpsskolan kämpade om en plats i Stockholmsfinalen när Medley bästa fyran avgjordes i Skogåshallen fredagen den 20 april. Arrangör var Södertörns simsällskap. Snabbast av de deltagande lagen var Lag 1A som simmade sina 4×25 meter i valfritt simsätt på tiden 2:00,00.

Se nedan för fullständiga resultat.

Resultat

Fredagen den 28 april avgjordes bästa tvåan och trean i Skogåshallen. Som arrangör stod Södertörns simsällskap. Sjötorpsskolan, som enda deltagande skola, ställde upp med hela 16 lag. I årskurs 2 tävlade sex lag och i årskurs 3 var det tio lag som ställde upp. Vann gjorde klass 2A2 respektive 3A2.

Se nedan för fullständiga resultatlistor.

Resultat

Fredagen den 8/4 arrangerade Södertörns Simsällskap Medley Bästa Tvåan och Trean i Skogås. I årskurs två deltog sex lag där snabbaste tiden hamnade på 2.13.34 av klass 2A Lag 1. I årskurs tre deltog sju lag där 3A Lag 2 var snabbast i mål på 1.49.43.

Se nedan för fullständiga resultatlistor.

Postadress

Kontakt