Stockholmsfinalen

Resultat

Över 400 spända simmare och deras klasskamrater samlades i Eriksdalsbadet onsdagen 22/5 för den stora Stockholmsfinalen i Medley Bästa 4:an.

Totalt 109 stycken lag simmade i de 15 försöksheaten och de 8 snabbaste lagen gick vidare till finalheatet.

Stämningen i Eriksdalsbadet var på topp!

Flodis kom på besök och drog igång vågen med alla underbara hejarklackar som kommit dit.

Drakskeppskolan fick priset för bästa hejarklack. Juryn blev imponerad över att de hejade så duktigt på alla lagen och inte bara sin egen klass!

Landslagssimmaren Simon Sjödin tillsammans med ambassadörerna för Bästa 4:an, Adam Paulsson och Gustaf Dahlman samlade ihop några av sina simmarkollegor och körde ett uppvisningslopp i 4 x 50 meter medley. De blev ivrigt påhejade av Flodis och alla barnen.

I finalloppet av Medley Bästa 4:an blev det en jämn och spännande kamp mellan 2 av klasserna i British Int School Sthlm. På sista längden så lyckades klass 4P precis passera sina klasskamrater i  klass 4W och blev årets vinnare av Medley Bästa 4:an!

Grattis alla pristagare!

Resultat
(Fullständiga resultatlistor nedan)
1. British Int School Sthlm 4P – 1.10,70
2. British Int School Sthlm 4W – 1.11,01
3. Fastebolskolan 4a Lag 2 – 1.14,11

Bästa Hejarklack
Drakskeppskolan

Bilder

Resultat

Onsdagen den 23 maj var det äntligen dags för den stora Stockholmsfinalen i Medley Bästa Fyran. En stor dag för barnen i de 82 deltagande lagen. Tävlingen hölls i Erikdsdalsbadets 25-metersbassäng och som alltid vid detta evenemang bjöds det på en riktigt härlig stämning i simhallen.

Pris för bästa hejarklack delades ut och det hölls en uppvisningslagkapp i 4×50 meter medley där några av Sveriges främsta simmare deltog. Tävlingens ambassadörer Adam Paulsson och Gustaf Dahlman var inte bara med i uppvisningslagkappen utan agerade också prisutdelare.

Grattis alla pristagare!

Resultat
(Fullständiga resultatlistor nedan)
1. Fasteboskolan 4B lag 1 – 1:09,48
2. Fresta 4A lag 2 – 1:12,04
3. Helenelundsskolan 4A – 1:16,74

Bästa Hejarklack
1. Ängsnässkolan 4C
2. Eiraskolan Lag 5
3. Drakskeppskolan

Utlottning
Ursvikskolan Lag 1
Vikskolan Lag 2

Bilder

Resultat

Tisdagen den 30 maj arrangerades den stora Stockholmsfinalen i Medley bästa fyran i Eriksdalsbadet. Populära Flodis fanns på plats och hejade fram de 75 deltagande lagen. Snabbast tid i såväl försök som final hade Berghemskolans lag 1. I finalen simmade de på fina tiden 1:09,31.

För fullständig resultatlista i försök och final, se nedan.

Bilder

Resultat

Onsdagen den 22/4 arrangerade Väsby Simsällskap skolstafetten Bästa Fyran. 23 skollag kom till start och kämpade om att kvalificera sig till den stora Stockholmsfinalen, som går av stapeln i Eriksdalsbadet den 20/5.

Snabbast tid hade Frestaskolan 4B, som simmade i mål på 1.20.47.

För fullständig resultatlista, se nedan.

Bilder

Postadress

Kontakt